Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
Καλάθι 0

Όροι χρήσης

ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

-----

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Αυτός ο δικτυακός τόπος λειτουργεί από την Las Mariposas Boutique GR trading name for SIOUTIS IOA EMMANOUIL. Σε όλη την περιοχή, οι όροι "εμείς", "εμάς" και "μας" αναφέρεται σε Las Mariposas Boutique GR trading name for SIOUTIS IOA EMMANOUIL. Las Mariposas Boutique GR προσφέρει αυτό το δικτυακό τόπο, συμπεριλαμβανομένων όλων των πληροφοριών, τα εργαλεία και τις υπηρεσίες που διατίθενται από αυτό το site για να σας, ο χρήστης, υπό την προϋπόθεση της αποδοχής σας όλων των όρων, των προϋποθέσεων, τις πολιτικές και τις ανακοινώσεις που αναφέρονται εδώ.

Με την επίσκεψη ιστοσελίδα μας και / ή την αγορά κάτι από εμάς, θα συμμετάσχουν σε "Υπηρεσία" μας και συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις ( "Όροι Παροχής Υπηρεσιών", "Όροι"), συμπεριλαμβανομένων εκείνων των πρόσθετων όρων και προϋποθέσεων και των πολιτικών αναφέρονται στο παρόν ή / και διατίθενται μέσω υπερσυνδέσμου. Αυτοί οι Όροι της Υπηρεσίας ισχύουν για όλους τους χρήστες του site, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό των χρηστών οι οποίοι είναι τα προγράμματα περιήγησης, τους προμηθευτές, τους πελάτες, τους εμπόρους, ή / και συνεισφέροντες του περιεχομένου.

Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης προσεκτικά πριν από την πρόσβαση ή τη χρήση της ιστοσελίδας μας. Με την πρόσβαση ή τη χρήση οποιουδήποτε μέρους της ιστοσελίδας, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτούς τους Όρους Χρήσης. Εάν δεν συμφωνείτε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας συμφωνίας, τότε δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα ή να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε υπηρεσία. Αν αυτοί οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών θεωρείται μια προσφορά, αποδοχή περιορίζεται ρητά σε αυτούς τους Όρους Χρήσης.

Τυχόν νέα χαρακτηριστικά ή τα εργαλεία που προστίθενται στο τρέχον κατάστημα θα πρέπει επίσης να υπόκεινται στους Όρους της Υπηρεσίας. Μπορείτε να δείτε την πιο πρόσφατη έκδοση των Όρων της Υπηρεσίας ανά πάσα στιγμή σε αυτή τη σελίδα. Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώσει, να αλλάξει ή να αντικαταστήσει οποιοδήποτε μέρος αυτών των Όρων της Υπηρεσίας δημοσιεύοντας ενημερώσεις ή / και τις αλλαγές στην ιστοσελίδα μας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε αυτή τη σελίδα περιοδικά για αλλαγές. Η συνεχής χρήση ή πρόσβαση στην ιστοσελίδα μετά την καταχώριση των όποιων αλλαγών αποτελεί αποδοχή των αλλαγών αυτών.

Το κατάστημα μας φιλοξενείται σε Shopify Inc. Μας προσφέρει το online e-commerce πλατφόρμα που μας επιτρέπει να πωλούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας προς εσάς.

ΤΜΗΜΑ 1 - ONLINE 

Συμφωνώντας σε αυτούς τους Όρους Χρήσης, δηλώνετε ότι είστε τουλάχιστον την ηλικία της πλειοψηφίας στην πολιτεία ή επαρχία της κατοικίας σας, ή ότι είστε η ηλικία της πλειοψηφίας στην πολιτεία ή επαρχία της διαμονής σας και μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για να επιτρέπουν σε κάθε ήσσονος εξαρτώμενα σας για να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα.
Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα μας για οποιονδήποτε παράνομο ή μη εξουσιοδοτημένο σκοπό, ούτε μπορεί να σας, με τη χρήση της Υπηρεσίας, παραβιάζει νόμους της δικαιοδοσίας σας (που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας).
Δεν πρέπει να διαβιβάζουν όλα τα σκουλήκια ή ιούς ή οποιοδήποτε κώδικα της καταστροφικής φύσεως.
Η παράβαση ή παράβαση οποιουδήποτε από τους Όρους, θα οδηγήσει σε άμεσο τερματισμό των υπηρεσιών σας.

ΤΜΗΜΑ 2 - ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθεί την υπηρεσία σε οποιονδήποτε για οποιονδήποτε λόγο, ανά πάσα στιγμή.
Καταλαβαίνετε ότι το περιεχόμενό σας (μη συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας), μπορούν να μεταβιβάζονται χωρίς κρυπτογράφηση και περιλαμβάνει (α) μετάδοση σε διάφορα δίκτυα? και (β) αλλαγές στη συμμόρφωση και προσαρμογή στις τεχνικές απαιτήσεις της σύνδεσης δικτύων ή συσκευών. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας είναι πάντα κρυπτογραφημένα κατά τη μεταφορά μέσω δικτύων.
Συμφωνείτε να μην αναπαραγάγετε, αντιγράψετε, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή να εκμεταλλευτεί οποιοδήποτε τμήμα της Υπηρεσίας, η χρήση της Υπηρεσίας, ή την πρόσβαση στην Υπηρεσία ή οποιοδήποτε επικοινωνίας στο δικτυακό τόπο μέσω του οποίου παρέχεται η υπηρεσία, χωρίς τη ρητή γραπτή άδεια από εμάς .
Οι επικεφαλίδες που χρησιμοποιούνται στην παρούσα συμφωνία περιλαμβάνονται μόνο για διευκόλυνση και δεν θα περιορίσει ή άλλως να επηρεάσει αυτούς τους Όρους.

ΤΜΗΜΑ 3 - ακρίβεια, πληρότητα και εγκυρότητα των πληροφοριών

Δεν είμαστε υπεύθυνοι αν οι πληροφορίες που διατίθενται σε αυτό το site δεν είναι ακριβείς, πλήρεις ή επίκαιρες. Το υλικό αυτής της ιστοσελίδας παρέχεται μόνο για γενικές πληροφορίες και δεν θα πρέπει να γίνει επίκληση ή να χρησιμοποιηθεί ως μόνη βάση για τη λήψη αποφάσεων χωρίς διαβούλευση πρωτοβάθμια, πιο ακριβή, πιο ολοκληρωμένη και πιο έγκαιρη πηγές πληροφόρησης. Κάθε εξάρτηση από το υλικό αυτής της ιστοσελίδας είναι με δική σας ευθύνη.
Αυτή η ιστοσελίδα μπορεί να περιέχει ορισμένες ιστορικές πληροφορίες. Ιστορικά στοιχεία, κατ 'ανάγκην, δεν είναι τρέχουσες και παρέχεται μόνο για την αναφορά σας. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσει το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας ανά πάσα στιγμή, αλλά δεν έχουμε καμία υποχρέωση να ανανεώσει τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας. Συμφωνείτε ότι είναι δική σας ευθύνη να παρακολουθεί τις αλλαγές στο site μας.

ΤΜΗΜΑ 4 - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές για τα προϊόντα μας μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.
Διατηρούμε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσει ή να διακόψει την Υπηρεσία (ή οποιοδήποτε τμήμα ή περιεχόμενο αυτής) χωρίς προειδοποίηση ανά πάσα στιγμή.
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη προς εσάς ή οποιοδήποτε τρίτο για τυχόν τροποποίηση, μεταβολή της τιμής, αναστολή ή διακοπή των Υπηρεσιών.

ΤΜΗΜΑ 5 - ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (αν υπάρχει)

Ορισμένα προϊόντα ή υπηρεσίες που μπορεί να είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας. Αυτά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που μπορεί να έχουν περιορισμένες ποσότητες και υπόκεινται σε απόφαση επιστροφής ή ανταλλαγής μόνο σύμφωνα με την Πολιτική Επιστροφών.
Έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εμφανιστεί όσο το δυνατόν ακριβέστερα τα χρώματα και τις εικόνες των προϊόντων μας που εμφανίζονται στο κατάστημα. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η οθόνη του μόνιτορ του υπολογιστή σας από οποιοδήποτε χρώμα θα είναι ακριβής.
Διατηρούμε το δικαίωμα, αλλά δεν είναι υποχρεωμένοι, να περιορίσει τις πωλήσεις των προϊόντων ή των υπηρεσιών μας σε οποιοδήποτε πρόσωπο, γεωγραφική περιοχή ή δικαιοδοσία. Μπορούμε να ασκήσουν αυτό το δικαίωμα για κάθε περίπτωση χωριστά. Διατηρούμε το δικαίωμα να περιορίσει τις ποσότητες όλων των προϊόντων ή των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Όλες οι περιγραφές των προϊόντων ή την τιμολόγηση των προϊόντων μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση, κατά την απόλυτη κρίση μας. Διατηρούμε το δικαίωμα να διακόψει κάθε προϊόν, ανά πάσα στιγμή. Οποιαδήποτε τυχόν προσφορά προϊόντος ή υπηρεσίας που σε αυτό το site είναι άκυρη όπου απαγορεύεται.
Δεν εγγυόμαστε ότι η ποιότητα οποιωνδήποτε προϊόντων, υπηρεσίες, πληροφορίες ή άλλο υλικό που αγοράστηκαν ή αποκτήθηκαν από εσάς θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας, ή ότι τυχόν λάθη στην υπηρεσία θα διορθωθούν.

ΤΜΗΜΑ 6 - ακρίβεια των λογαριασμών και τα στοιχεία του λογαριασμού

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθεί οποιαδήποτε παραγγελία σας σε εμάς. Μπορούμε, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, να περιορίσει ή να ακυρώσει τις ποσότητες που αγοράζονται ανά άτομο, ανά νοικοκυριό ή ανά παραγγελία. Οι περιορισμοί αυτοί μπορεί να περιλαμβάνουν παραγγελίες από ή υπό τον ίδιο λογαριασμό πελάτη, την ίδια πιστωτική κάρτα, και / ή εντολές που χρησιμοποιούν το ίδιο χρέωσης ή / και τη διεύθυνση αποστολής. Σε περίπτωση που κάνετε μια αλλαγή ή να ακυρώσετε μια παραγγελία, εμείς μπορεί να προσπαθήσει να σας ειδοποιήσει, επικοινωνώντας με το e-mail και / ή τη διεύθυνση χρέωσης / αριθμός τηλεφώνου που παρέχεται κατά τη στιγμή η παραγγελία έγινε. Διατηρούμε το δικαίωμα να περιορίσει ή να απαγορεύσει παραγγελίες που, κατά την αποκλειστική μας κρίση, φαίνεται να τοποθετούνται από τους εμπόρους, μεταπωλητές ή διανομείς.

Συμφωνείτε να παρέχετε ρεύμα, πλήρη και ακριβή την αγορά και πληροφορίες για όλες τις αγορές που γίνονται στο κατάστημα μας λογαριασμό. Συμφωνείτε να ενημερώσετε αμέσως το λογαριασμό σας και άλλες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αριθμούς πιστωτικών καρτών και ημερομηνίες λήξης, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τις συναλλαγές σας και να επικοινωνήσουμε μαζί σας, όπως απαιτείται.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην Πολιτική Επιστροφών μας.

ΤΜΗΜΑ 7 - ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Μπορούμε να σας παρέχουμε πρόσβαση σε εργαλεία τρίτων για το οποίο εμείς δεν παρακολουθεί ούτε έχουν κανένα έλεγχο ούτε εισόδου.
Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι θα παρέχει πρόσβαση σε τέτοια εργαλεία «όπως είναι» και «ως διατίθενται» χωρίς καμία εγγύηση, αντιπροσώπευση ή όρους οποιουδήποτε είδους και χωρίς καμία έγκριση. Θα έχουμε καμία ευθύνη που προκύπτει από ή σχετίζεται με τη χρήση των προαιρετικών εργαλείων τρίτων κατασκευαστών.
Οποιαδήποτε χρήση από εσάς των προαιρετικών εργαλείων που προσφέρονται μέσω του site είναι εξ ολοκλήρου με δική σας ευθύνη και διακριτικότητα και θα πρέπει να εξασφαλίσει ότι είστε εξοικειωμένοι με και εγκρίνει τους όρους με τους οποίους τα εργαλεία που παρέχονται από το σχετικό πάροχο (s) από τρίτους.
Μπορούμε επίσης, στο μέλλον, να προσφέρει νέες υπηρεσίες ή / και λειτουργίες μέσω της ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένων, της απελευθέρωσης των νέων εργαλείων και πόρων). Αυτές οι νέες λειτουργίες ή / και υπηρεσιών υπόκειται επίσης σε αυτούς τους Όρους Χρήσης.

ΤΜΗΜΑ 8 - LINKS ΤΡΙΤΩΝ

Συγκεκριμένο περιεχόμενο, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω της Υπηρεσίας μας μπορεί να περιλαμβάνουν υλικά από τρίτους.
συνδέσμους τρίτων σε αυτό το site μπορεί να σας κατευθύνουν σε ιστοσελίδες τρίτων που δεν είναι συνδεδεμένες με εμάς. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την εξέταση ή την αξιολόγηση του περιεχομένου ή της ακρίβειας και δεν εγγυάται και δεν θα έχει καμία ευθύνη για τυχόν υλικά τρίτων ή ιστοσελίδες, ή για οποιαδήποτε άλλα υλικά, προϊόντα ή υπηρεσίες τρίτων μερών.
Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που σχετίζονται με την αγορά ή τη χρήση των αγαθών, των υπηρεσιών, τους πόρους, το περιεχόμενο, ή τυχόν άλλες συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν σε σχέση με οποιαδήποτε ιστοσελίδες τρίτων. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις πολιτικές και τις πρακτικές του τρίτου μέρους και βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει τους προτού να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε συναλλαγή. Παράπονα, διεκδικήσεις, τις ανησυχίες ή ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών θα πρέπει να κατευθύνεται προς το τρίτο μέρος.

ΤΜΗΜΑ 9 - σχόλια χρηστών, ανατροφοδότηση και άλλοι λόγοι

Εάν, μετά από αίτημά μας, σας στέλνουμε ορισμένες ειδικές παρατηρήσεις (για εγγραφές παράδειγμα διαγωνισμό) ή χωρίς να έχει ζητηθεί από εμάς να σας στείλουμε τις δημιουργικές ιδέες, εισηγήσεις, προτάσεις, σχέδια, ή άλλα υλικά, είτε online, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω ταχυδρομείου, ή με άλλο τρόπο (συλλογικά, «παρατηρήσεις»), συμφωνείτε ότι μπορούμε, ανά πάσα στιγμή, χωρίς περιορισμούς, επεξεργασία, αντιγραφή, δημοσίευση, διανομή, μετάφραση και άλλης χρήσης σε οποιοδήποτε μέσο τυχόν σχόλια που μπροστά μας. Είμαστε και δεν θα έχει καμία υποχρέωση (1) να διατηρήσουν τυχόν παρατηρήσεις της εμπιστοσύνης? (2) να καταβάλει αποζημίωση για τυχόν σχόλια? ή (3) να ανταποκριθεί σε τυχόν σχόλια.
Μπορούμε, αλλά δεν έχουν καμία υποχρέωση, να παρακολουθεί, να επεξεργαστείτε ή να καταργήσετε το περιεχόμενο που έχουμε καθορίσει κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια είναι παράνομο, προσβλητικό, απειλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, πορνογραφικό, άσεμνο ή άλλως αποδοκιμαστέο ή παραβιάζει την πνευματική ιδιοκτησία οποιουδήποτε κόμματος ή τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών .
Συμφωνείτε ότι τα σχόλιά σας δεν θα παραβιάζουν οποιοδήποτε δικαίωμα οποιουδήποτε τρίτου, συμπεριλαμβανομένων των πνευματικών δικαιωμάτων, του εμπορικού σήματος, την ιδιωτική ζωή, την προσωπικότητα ή άλλες προσωπικές ή δικαίωμα ιδιοκτησίας. Συμφωνείτε περαιτέρω ότι τα σχόλιά σας δεν θα περιέχουν δυσφημιστικό ή άλλως παράνομο, προσβλητικό ή άσεμνο υλικό ή περιέχουν οποιοδήποτε ιό υπολογιστών ή άλλο κακόβουλο λογισμικό που θα μπορούσε με οποιονδήποτε τρόπο να επηρεάσει τη λειτουργία της Υπηρεσίας ή οποιασδήποτε συνδεδεμένης ιστοσελίδας. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ψεύτικη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προσποιούνται ότι είναι κάποιος εκτός από τον εαυτό σας, ή με άλλο τρόπο να παραπλανήσουν εμάς ή τρίτους ως προς την προέλευση των τυχόν παρατηρήσεις. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τυχόν σχόλια που κάνετε και την ακρίβειά τους. Δεν παίρνουμε καμία ευθύνη και δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για τυχόν σχόλια που δημοσιεύονται από εσάς ή οποιοδήποτε τρίτο μέρος.

ΤΜΗΜΑ 10 - ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Η υποβολή σας προσωπικών πληροφοριών μέσω του καταστήματος διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας. Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας.

ΤΜΗΜΑ 11 - ΣΦΑΛΜΑΤΑ, ανακρίβειες και παραλείψεις

Μερικές φορές μπορεί να υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την ιστοσελίδα μας ή στην Υπηρεσία που περιέχει τυπογραφικά λάθη, ανακρίβειες ή παραλείψεις που μπορεί να σχετίζονται με τις περιγραφές των προϊόντων, την τιμολόγηση, προωθητικές ενέργειες, προσφορές, τα τέλη προϊόν ναυτιλία, τους χρόνους διέλευσης και τη διαθεσιμότητα. Διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώσει τυχόν λάθη, ανακρίβειες ή παραλείψεις και να αλλάξει ή να ενημερώσετε τις πληροφορίες ή να ακυρώσουν παραγγελίες, αν οι πληροφορίες στην Υπηρεσία ή σε οποιαδήποτε σχετική ιστοσελίδα είναι ανακριβή οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση (συμπεριλαμβανομένων αφού έχετε υποβάλει την παραγγελία σας) .
Εμείς αναλαμβάνουμε καμία υποχρέωση να ενημερώσει, να τροποποιήσει ή να διευκρινίσει τις πληροφορίες στην Υπηρεσία ή σε οποιαδήποτε σχετική ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, πληροφορίες τιμολόγησης, εκτός αν απαιτείται από το νόμο. Δεν διευκρινίζεται ενημέρωση ή να ανανεώσετε την ημερομηνία που εφαρμόζονται στην Υπηρεσία ή σε οποιαδήποτε σχετική ιστοσελίδα, θα πρέπει να ληφθούν για να δείξει ότι όλες οι πληροφορίες στην Υπηρεσία ή σε οποιαδήποτε σχετική ιστοσελίδα έχει τροποποιηθεί ή να ενημερωθεί.

ΤΜΗΜΑ 12 - Απαγορευμένες χρήσεις

Εκτός από τις άλλες απαγορεύσεις, όπως ορίζεται στους Όρους της Υπηρεσίας, που απαγορεύεται από τη χρήση του site ή το περιεχόμενό της: (α) για οποιοδήποτε παράνομο σκοπό? (Β) να ζητήσει και άλλους να εκτελέσουν ή να συμμετέχουν σε οποιεσδήποτε παράνομες πράξεις? (Γ) να παραβιάζει το διεθνές, ομοσπονδιακό, επαρχιακό ή κρατικούς κανονισμούς, τους κανόνες, τους νόμους, ή τοπικές διατάξεις? (Δ) για την καταπάτηση ή παραβιάζουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας μας ή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας των άλλων? (Ε) να παρενοχλούν, εξύβριση, προσβολή, βλάβη, δυσφημούν, συκοφαντία, δυσφήμιση, εκφοβίζουν ή διακρίσεις με βάση το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τη θρησκεία, την εθνικότητα, τη φυλή, την ηλικία, την εθνική καταγωγή, ή αναπηρίας? (Στ) να υποβάλει ψευδείς ή παραπλανητικές πληροφορίες? (Ζ) να ανεβάσετε ή να μεταδώσει ιούς ή οποιοδήποτε άλλο τύπο κακόβουλου κώδικα που θα ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε τρόπο που θα επηρεάσει τη λειτουργικότητα ή τη λειτουργία της Υπηρεσίας ή οποιασδήποτε συνδεδεμένης ιστοσελίδας, άλλες ιστοσελίδες, ή το Internet? (Η) να συλλέγουν ή να παρακολουθείτε τις προσωπικές πληροφορίες των άλλων? (I) σε spam, ψαρεύουν, pharm, πρόσχημα, spider, ανίχνευση, ή ξύστε? (Ι) για κάθε άσεμνο ή ανήθικο σκοπό? ή (ια) να παρεμβαίνει ή να παρακάμψει τα χαρακτηριστικά ασφαλείας της Υπηρεσίας ή οποιασδήποτε συνδεδεμένης ιστοσελίδας, άλλες ιστοσελίδες, ή το Internet. Διατηρούμε το δικαίωμα να τερματίσει τη χρήση της Υπηρεσίας ή οποιασδήποτε συνδεδεμένης ιστοσελίδας για την παραβίαση οποιασδήποτε από τις απαγορευμένες χρήσεις.

ΤΜΗΜΑ 13 - ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ? ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΌ ΤΗΣ ΕΥΘΎΝΗΣ

Δεν εγγυόμαστε, εκπροσωπεί ή εγγυάται ότι η χρήση της υπηρεσίας μας θα είναι συνεχής, έγκαιρη, ασφαλής ή χωρίς σφάλματα.
Δεν εγγυόμαστε ότι τα αποτελέσματα που μπορούν να ληφθούν από τη χρήση της υπηρεσίας θα είναι ακριβείς ή αξιόπιστες.
Συμφωνείτε ότι κατά καιρούς μπορούμε να καταργήσετε την υπηρεσία για αόριστο χρονικό διάστημα ή να ακυρώσει την υπηρεσία ανά πάσα στιγμή, χωρίς ειδοποίηση προς εσάς.
Συμφωνείτε ρητά ότι η χρήση του, ή την αδυναμία χρήσης, η υπηρεσία είναι με δική σας ευθύνη. Η υπηρεσία και όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται σε εσάς μέσω της υπηρεσίας είναι (εκτός αν δηλώνεται ρητά από εμάς) παρέχεται «όπως είναι» και «ως διατίθενται» για τη χρήση σας, χωρίς καμία αντιπροσώπευση, εγγυήσεις ή όρους οποιουδήποτε είδους, ρητή ή σιωπηρή, συμπεριλαμβανομένων όλων των σιωπηρών εγγυήσεων ή όρων εμπορευσιμότητας, με τα συναλλακτικά ήθη ποιότητα, την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό, την αντοχή, τον τίτλο και μη παράβασης.
Σε καμία περίπτωση Las Mariposas Boutique GR, διευθυντές, τα στελέχη, τους υπαλλήλους, τους συνεργάτες, τους πράκτορες, τους αναδόχους, οι ασκούμενοι, οι προμηθευτές, παρόχους υπηρεσιών ή των δικαιοπαρόχων μας είναι υπεύθυνος για οποιοδήποτε τραυματισμό, απώλεια, αξίωση, ή οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, τυχαία, τιμωρητική, ειδικές ή αποθετικές ζημίες οποιουδήποτε είδους, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό διαφυγόντα κέρδη, απώλεια εσόδων, έχασαν τις αποταμιεύσεις, απώλεια δεδομένων, έξοδα αντικατάστασης, ή οποιαδήποτε παρόμοια ζημίες, είτε βασίζεται σε σύμβαση, αδικοπραξία (συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας), αντικειμενική ευθύνη ή με άλλο τρόπο, που προκύπτουν από τη χρήση οποιουδήποτε από την υπηρεσία ή τυχόν προϊόντα που αγοράζονται με τη χρήση της υπηρεσίας, ή για οποιαδήποτε άλλη αξίωση που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με τη χρήση της υπηρεσίας ή οποιουδήποτε προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζονται σε, τυχόν λάθη ή παραλείψεις σε οποιοδήποτε περιεχόμενο , ή οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά οποιουδήποτε είδους που προκύπτουν ως αποτέλεσμα της χρήσης της υπηρεσίας ή οποιουδήποτε περιεχομένου (ή προϊόν) δημοσιεύτηκε, να μεταδοθεί ή άλλως καθίσταται διαθέσιμο μέσω της υπηρεσίας, ακόμα και αν έχει ενημερωθεί για τη δυνατότητα τους. Επειδή ορισμένα κράτη ή δικαιοδοσίες δεν επιτρέπουν την εξαίρεση ή τον περιορισμό της ευθύνης για επακόλουθες ή συμπτωματικές ζημίες, σε τέτοιες καταστάσεις ή δικαιοδοσίες, η ευθύνη μας θα περιορίζεται στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.

ΤΜΗΜΑ 14 - ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Συμφωνείτε να αποζημιώσετε, να υπερασπίζεστε και να απαλλάσσετε Las Mariposas Boutique GR και της μητρικής, θυγατρικών, συγγενών, συνεργατών, τα στελέχη, τους διευθυντές, τους πράκτορες, τους αναδόχους, οι δικαιοπάροχοι, οι πάροχοι υπηρεσιών, οι υπεργολάβοι, προμηθευτές, οι ασκούμενοι και οι υπάλληλοί μας, αβλαβείς από οποιαδήποτε αξίωση ή απαίτηση , συμπεριλαμβανομένων των εύλογων δικηγορικών αμοιβών, που πραγματοποιούνται από οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο εξαιτίας ή που προκύπτουν από την παραβίαση αυτών των Όρων Παροχής υπηρεσιών ή τα έγγραφα που ενσωματώνουν, μέσω παραπομπής, ή την παραβίαση οποιουδήποτε νόμου ή των δικαιωμάτων των τρίτων.

ΤΜΗΜΑ 15 - ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ

Σε περίπτωση που οποιαδήποτε διάταξη αυτών των Όρων της Υπηρεσίας είναι αποφασισμένη να είναι παράνομη, άκυρη ή μη εφαρμόσιμη, η διάταξη αυτή, ωστόσο, να είναι εκτελεστή στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, και το ανεφάρμοστο μέρος θα πρέπει να θεωρείται ότι έχει αποκοπεί από αυτούς τους Όρους υπηρεσία, η απόφαση αυτή δεν επηρεάζει την εγκυρότητα και την εκτελεστότητα των λοιπών υπόλοιπες διατάξεις.

ΤΜΗΜΑ 16 - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες των μερών που πραγματοποιήθηκαν πριν από την ημερομηνία λήξης ισχύουν μετά τον τερματισμό αυτής της συμφωνίας για όλους τους σκοπούς.
Αυτοί οι Όροι Χρήσης είναι αποτελεσματικές εκτός και έως ότου τερματιστεί είτε από εσάς ή από εμάς. Μπορείτε να τερματίσετε αυτούς τους Όρους Χρήσης ανά πάσα στιγμή, μας ενημερώσατε ότι δεν επιθυμείτε πλέον να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας, ή όταν παύσει να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα μας.
Εάν κατά την απόλυτη κρίση μας θα αποτύχει, ή υποψιαζόμαστε ότι έχετε αποτύχει να συμμορφωθεί με οποιοδήποτε όρο ή διάταξη αυτών των Όρων της Υπηρεσίας, μπορούμε επίσης να καταγγείλει την παρούσα συμφωνία ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση και θα εξακολουθεί να είναι υπεύθυνος για όλα τα ποσά που οφείλονται μέχρι και συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας της καταγγελίας? ή / και κατά συνέπεια μπορεί να αρνηθεί την πρόσβαση στις Υπηρεσίες μας (ή οποιοδήποτε μέρος αυτής).

ΤΜΗΜΑ 17 - ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ

Η αποτυχία μας να ασκήσει ή να επιβάλλει οποιοδήποτε δικαίωμα ή διάταξη αυτών των Όρων της Υπηρεσίας δεν συνιστά αποποίηση του εν λόγω δικαιώματος ή διάταξης.
Αυτοί οι Όροι Χρήσης και οποιεσδήποτε πολιτικές ή τους κανόνες λειτουργίας δημοσιεύτηκε από εμάς σε αυτή την ιστοσελίδα ή σε σχέση με την υπηρεσία αποτελεί το σύνολο της συμφωνίας ανάμεσα σε εσάς και εμάς και διέπουν τη χρήση της Υπηρεσίας, αντικαθιστώντας οποιεσδήποτε προηγούμενες ή σύγχρονες συμφωνίες, ανακοινώσεις και προτάσεις , είτε προφορική ή γραπτή, ανάμεσα σε εσάς και εμάς (συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζονται σε, τυχόν προηγούμενες εκδόσεις των Όρων Παροχής υπηρεσιών).
Τυχόν ασάφειες στην ερμηνεία αυτών των Όρων της Υπηρεσίας δεν θα πρέπει να ερμηνεύεται κατά την σύνταξη κόμμα.

ΤΜΗΜΑ 18 - ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Αυτοί οι Όροι Χρήσης και οποιεσδήποτε χωριστές συμφωνίες με τις οποίες μπορούμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας.


ΤΜΗΜΑ 19 - ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Μπορείτε να δείτε την πιο πρόσφατη έκδοση των Όρων της Υπηρεσίας ανά πάσα στιγμή σε αυτή τη σελίδα.
Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, να ενημερώσει, να αλλάξει ή να αντικαταστήσει οποιοδήποτε μέρος αυτών των Όρων της Υπηρεσίας δημοσιεύοντας ενημερώσεις και τις αλλαγές στην ιστοσελίδα μας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε την ιστοσελίδα μας περιοδικά για αλλαγές. Η συνεχής χρήση ή πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας ή την Υπηρεσία μετά την απόσπαση τυχόν αλλαγές σε αυτούς τους Όρους Χρήσης συνιστά αποδοχή αυτών των αλλαγών.

ΕΝΟΤΗΤΑ 20 - ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ερωτήσεις σχετικά με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών θα πρέπει να μας αποσταλεί στο info@lasmariposas.gr.

Las Mariposas GR trading name SIOUTIS IOA EMMANOUL, MIKROKASTRO, SIATISTAS, 50300, KOZANI


--------------------------------------