Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
Καλάθι 0

Επιστροφές

Επιστροφές


Στην περίπτωση αυτή έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την παραλαβή του. Εάν 14 ημέρες έχουν περάσει από την αγορά σας, δυστυχώς δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε μια επιστροφή ή μια ανταλλαγή.


Σε αυτή την περίπτωση η νέα αποστολή/αντικατάσταση του προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη με κόστος 3 ευρω, άσχετα το ύψος της παραγγελίας του, με την εταιρεία courier που το παραλάβατε όπως και πέραν της μιας επιστροφής ίδιου προϊόντος.
Εάν το άλλο προϊόν ή το νούμερο που επιλέξατε δεν είναι διαθέσιμο, σας επιστρέφουμε την αξία του προϊόντος με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό σας εντός 7 εργάσιμων ημερών.


Για να είναι επιλέξιμα για επιστροφή, το στοιχείο σας θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε. Θα πρέπει επίσης να είναι στην αρχική του συσκευασία


Εάν επιθυμήτε την ακύρωση μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας μετά την παραλαβή των προϊόντων μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν ή προϊόντα σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την παραλαβή του και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό σας εντός 7 εργάσιμων ημερών, μειόν το κόστος των 3ευρω για την επιστροφή του προιόντος.


Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων, επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος. 

Σε περίπτωση αγοράς με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ή pay pal πιστώνουμε την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα σας ή τον λογαριασμό pay pal με την αξία των προϊόντων και των δαπανών παράδοσης αμέσως μόλις παραληφθούν και εγκριθούν.

Σε περιπτώσεις αγοράς προϊόντων με  αντικαταβολή η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται  μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη. Συνεπώς θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε μέσω email για τον αριθμό λογαριασμού σας (IBAN), την τράπεζα που διατηρείτε τον λογαριασμό και το όνομα του δικαιούχου όπως αυτό αναφέρεται στο βιβλιάριο. Για λόγους ασφαλείας ο δικαιούχος του αριθμού λογαριασμού πρέπει να είναι το ίδιο πρόσωπο το οποίο αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς για το προϊόν που μας έχετε επιστρέψει.


Για να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας, χρειαζόμαστε απόδειξη αγοράς.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@lasmariposas.gr.

Ανταλλαγές (κατά περίπτωση)
Έχουμε αντικαταστήσει μόνο τα στοιχεία αν είναι ελαττωματικό ή κατεστραμμένο. Αν χρειαστεί να ανταλλάξουν για το ίδιο αντικείμενο, να μας στείλετε ένα email στο info@lasmariposas.gr.

Δώρα
Εάν το προϊόν έχει χαρακτηριστεί ως δώρο κατά την αγορά και αποστέλλονται απευθείας σε εσάς, θα λάβετε μια πίστωση δώρο για την αξία της επιστροφής σας. Μόλις το επιστρεφόμενο στοιχείο παραλαμβάνεται, ένα πιστοποιητικό δώρου θα ταχυδρομηθεί σε σας.

Εάν το στοιχείο δεν είχε χαρακτηριστεί ως δώρο κατά την αγορά, ή ο δωρητής δώρο είχε η παραγγελία αποσταλεί στον εαυτό τους για να δώσει σε σας αργότερα, θα σας στείλουμε μια επιστροφή στον δωρητή δώρων και θα μάθετε για την επιστροφή σας.

Για να επιστρέψετε το προϊόν σας, παρακαλούμε να μας στείλετε email info@lasmariposas.gr και εμείς θα σας παρέχουμε λεπτομέρειες.

Ανάλογα με το πού ζείτε, ο χρόνος μπορεί να χρειαστούν για την ανταλλαγή του προϊόντος σας για να φτάσετε, μπορεί να ποικίλει.